KURZ KRESBY PRAVOU MOZKOVOU HEMISFÉROU - Základní informace o kurzu

17.02.2017 17:39

KURZ KRESLENÍ PRAVOU MOZKOVOU HEMISFÉROU

 

čas konání 9:00 - 17:00 h, cena: 1 500,- Kč

Kurzu se může zúčastnit úplně každý. Není potřeba žádné výtvarné nadání. Budeme kreslit podle obrázku portréty z časopisu nebo fotografie. Můžete si přinést fotografii svého manžela, přítele, dítěte aj. blízké osoby (tuto fotografii jako portrét budeme potřebovat zvětšit na formát A4). Pro začátečníka je nejlepší přímý čelní pohled a hlava rovně. A co největší hlava, aby byly dobře vidět stíny. V případě, že kopírujete barevnou fotku, tak si ji okopírujte také barevně. Nezvětšujte moc malý obrázek, jsou tam pak „kostičky“ a nejsou vidět pořádně stíny. Přineste si 2 – 3 kvalitní kopie fotek různých lidí formátu A4 (velikost hlavy 20 cm - od brady k vrcholu hlavy), ať máte z čeho vybírat. Budeme kreslit na začátku a na konci hlavní portrét, tak si potom budete moci vybrat, zda budete kreslit stejný portrét nebo různé osoby. Potřebujete kopie, protože na ně budeme kreslit pomocné čáry, tak abychom nezničili originál fotku. Materiál je v ceně kurzu.

 BLIŽŠÍ INFORMACE:

V době od 12:00 - 13:00 h bude pauza na oběd. Malé přestávky na svačinku, pití, odpočinek, wc si každý může udělat kdykoliv během kurzu. V ceně kurzu je zdarma k pití ovocný čaj, instatní káva nebo Caro, v horkých dnech voda s citrónem.. Také si přivezte jídlo na celý den. Je možné jídlo ohřát v mikrovlnné troubě u mě doma nebo dát na začátku kurzu jídlo do ledničky.

Závazné přihlášení je po zaplacení poloviční zálohy nejpozději 10 dnů před konáním kurzu. Platbu zálohy na kurz můžete zaplatit buď v hotovosti, nebo na můj bankovní účet: 0905610153/0800. Do kolonky informace pro příjemce platby nezapomeňte napsat jméno účastníka kurzu a zkráceně název kurzu.

 V případě zájmu o některý z těchto kurzů nebo o bližší informace mě kontaktujte na e-mailu sona.toucova@seznam.cz nebo telefonu 737355571

Na společné setkání a tvoření se těší

 

Soňa Toucová (lektorka kurzu, absolventka SPŠK Bechyně, keramička a malířka tělem i duší)